News Romania

VIDEO: Judecătoarea de la procesul lui Vlad Pascu a întrebat dacă Sebi, tânărul mort în accident, e în sala de judecată

Tatăl lui Sebastian, tânărul mort în accidentul provocat de Vlad Pascu, a ieşit de la procesul desfăşurat la Judecătoria Mangalia în lacrimi. Acesta a afirmat că judecătoarea care trebuie să soluţioneze acest dosar l-a întrebat dacă fiul său este în sala de judecată şi a precizat că nu a văzut în viaţa sa un asemenea judecător.

Bărbatul a povestit jurnaliştilor că judecătoarea a cerut cartea de identitate a fiului său mort în accidentul din august 2023.

“V-am spus că Judecătoria Mangalia nu este…Când a întrebat dacă băiatul meu este în sală…Nu am văzut în viaţa mea un asemenea judecător. Îi vroia buletinul”, a răspuns bărbatul cu ochii în lacrimi.

De asemenea, tatăl fetei moarte în accidentul de la 2 Mai susţine că tot procesul este o făcătură.

“Nu vedeţi că e circ, ce v-am spus astăzi dimineaţa? Totul este o făcătură. Această judecătoare nu are ce căuta acolo. De la bun început totul a fost premediat, iar cu ceea ce i-a făcut lui Valentin Olariu, e strigător la cer. Să vadă superiorii dumneaiei dacă asemenea personaj poate să judece cazuri. De deciziile dumneai… ce judecă? Totul este o făcătură, un circ. S-a ştiut dinainte, pas cu pas ce trebuie făcut. Uitaţi-ne cum stăm ca blegii aici”, a afirmat bărbatul.

Vlad Pascu s-a prezentat la proces printr-un apel video.

“E foarte încrezător. E învăţat cum trebuie să vorbească. E foarte încrezător pe ce decizii se vor lua. Asta este Judecătorie? Aici mâna stângă spală pe dreapta şi invers. Mergem la o judecătorie serioasă, unde avem judecători serioşi. Cerem strămutarea procesului. Nu vreau eu aici. De ce să fie judecată moartea copilului meu şi a copilului celălalt, doi copii extraordinari de cuminţi, să fie judecaţi de cine? Asta e atitudine de judecător?”, a declarat tatăl tinerei moarte în accidentul de la 2 Mai.

Primul termen în procesul lui Vlad Pascu fusese stabilit pentru joi, la ora 9.00, la Judecătoria Mangalia. Dosarul a fost amânat pentru ora 12.30 deoarece Vlad Pascu avea termen şi la Tribunalul Constanţa, pentru a scăpa de arestul preventiv, dar acea cerere a fost respinsă.

De asemenea, procesul s-a amânat deoarece unul dintre avocaţii lui Pascu s-a retras din dosar, iar celălalt a menţionat că protestează şi a cerut ca următorul termen să fie acordat după data de 29 februarie.

A.S.

Distribuie: