News Romania

VIDEO: Sorin Anghel, bărbatul ucis la petrecerea cu vedete, a fost condus pe ultimul drum

Sorin, tatăl a doi copii ucis cu 6 lovituri de cuţit în noaptea din 11 februarie la o petrecere de lux din Padina, a fost condus IERI pe ultimul drum cu un alai de flori. Bărbatul de 41 de ani urma să îşi sărbătorească ziua de naştere peste câteva zile, însă o zi de fericire a fost înlocuită cu o zi de doliu şi durere pentru familia şi cunoscuţii bărbatului.

În jurul orei prânzului, prieteni, familie și simpli localnici s-au strâns în fața casei lui Sorin Anghel. Cu ochii plini de lacrimi, aceștia au adus omagii sincere, iar zidul casei a devenit un loc plin de coroane de flori și mesaje de regret etern.

Tragedia a lovit în plin familia Anghel, iar durerea pierderii unui om iubit a fost resimțită în întreaga comunitate.

„A fost ca fiul meu, a fost un om extraordinar, n-a să mai găsească firma un om ca el!”, a spus una dintre femeile care a participat la înmormânarea lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, pentru observatornews.ro.

Sorin Anghel, în vârstă de 40 de ani, a fost ucis cu doar câteva zile înainte de ziua sa de naștere. În loc să sărbătorească împlinirea a 41 de ani pe data de 15 februarie, a fost condus pe ultimul drum. Raportul preliminar al legiștilor a dezvăluit că bărbatul a fost lovit de 6 ori cu un cuțit, pierzând mult sânge și decedând înainte ca ambulanța să ajungă la locul tragediei.

În ciuda investigațiilor, la peste 72 de ore de la comiterea crimei, arma folosită în atac este încă de negăsit. Surse din cadrul anchetei sugerează că nu ar exista nicio macetă, așa cum s-a presupus inițial. Dispariția armei complică situația anchetei și ridică întrebări cu privire la circumstanțele exacte ale crimei.

Într-un alt turn de evenimente, cei trei suspecți, fiii vrăjitoarei Sidonia și membri ai clanului Fabian, au fost arestați. Aceștia vor trebui să dea explicații în legătură cu tragicul incident de la petrecerea cu vedete care a condus la pierderea neașteptată a vieții lui Sorin Anghel. Ancheta este în plină desfășurare, iar familia așteaptă răspunsuri și dreptate pentru a-și putea găsi liniștea într-un moment atât de dificil.

A.S.

Distribuie: