News Romania

Proiecte de peste 500.000.000 lei, bani europeni, la Târgoviște

„Astfel, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, sunt accesate proiecte în valoare de peste 210.000.000 lei.


Fie că vorbim de reabilitări de licee, școli, grădinițe sau instituții publice, de construirea de insule digitalizate pentru colectarea selectivă a deșeurilor, de construirea de rețele de canalizare, de achiziția de autobuze electrice sau de dotarea unităților de învățământ, toate aceste sunt investiții deosebit de necesare și utile comunității târgoviștene, fără însă a afecta bugetul local!


Totodată, la finalizarea Programului Operațional Regional, care reprezintă principalul vehicul european de finanțare, municipiul Târgoviște se află pe un extraordinar loc 1️ în regiune ca valoare a proiectelor europene finalizate, respectiv 290.620.274,76 lei, cu 11 proiecte finalizate, fără a pierde un singur euro, fără proiecte reziliate, nefinalizate sau declarate nefuncționale și cu un singur proiect etapizat.


Suntem pe primul loc, cu o valoare totală a proiectelor finalizate mai mare cu 120.000.000 lei decât a tuturor celorlalte 6 municipii – reședință din regiune, la un loc! (Ploiești, Pitești, Slobozia, Giurgiu, Călărași, Alexandria). Nu ne vom opri aici!”, a precizat primarul municipiului Târgoviște.

A.S.

Distribuie: