News Romania

Târgoviște: Noi automate de bilete testate de administrația publică locală

În municipiul Târgoviște au fost testate noile automate de bilete destinate transportului public local, amplasate în preajma stațiilor de călători. Primarul municipiului, Daniel Cristian Stan, a inspectat personal funcționalitatea acestora și a subliniat avantajele aduse călătorilor.

 

Noul sistem permite achiziționarea biletelor atât cu bancnote, cât și cu cardul bancar, oferind astfel o opțiune flexibilă pentru utilizatori. Biletul cumpărat trebuie validat în autobuz pentru a asigura o călătorie corespunzătoare.

 

Primarul Daniel Cristian Stan a declarat că, în viitorul apropiat, aceste automate vor acoperi și achiziționarea de bilete pentru zona metropolitană, extinzându-se astfel sfera de utilizare a serviciului.

 

„Pentru a facilita experiența călătorilor, suntem în faza de testare a acestor automate, iar orice dificultăți sau întrebări pot fi adresate operatorului de transport al Primăriei Târgoviște, accesibil la numărul de telefon 0730 222 247”, a menționat primarul.

 

De asemenea, pentru a sprijini utilizatorii în procesul de cumpărare a biletelor și pentru a oferi informații utile, a fost lansată aplicația mobilă „Târgoviște City App”. Această aplicație poate fi descărcată din Google Play sau App Store, iar site-ul oficial al aplicației poate fi accesat la adresa https://targovistecity.ro/.

A.S.

Distribuie: