News Romania

TÂRGOVIȘTE: Punct termic transformat în parcare

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a făcut un anunț pe pagina sa de socializare, privind proiectul de dezvoltare urbanistică din microraionul nr. 12. Potrivit declarațiilor sale, se va construi o parcare nouă în zona străzilor Pandurilor, Mihai Popescu și Mihail Sadoveanu, prin demolarea unui fost punct termic.

 

Această inițiativă face parte dintr-un plan mai amplu de revitalizare a infrastructurii locale, având ca obiectiv îmbunătățirea condițiilor de viață ale comunității. Pe lângă construcția noii parcări, întreaga tramă stradală aferentă va beneficia de lucrări de reabilitare, contribuind la creșterea calității și siguranței circulației în zonă.

 

Demersul municipalității include și extinderea rețelelor de utilități, asigurând astfel un suport infrastructural solid pentru dezvoltarea pe termen lung a acestei zone. Această măsură se încadrează în strategia de modernizare a municipiului Târgoviște și în eforturile administrației locale de a oferi locuitorilor condiții optime de trai.

 

Primarul Stan a subliniat că aceasta este doar prima etapă a unui plan mai amplu de investiții în infrastructura urbană, cu următoarea destinație în zona străzii Boerescu Zaharia. Prin aceste proiecte, administrația locală își propune să transforme Târgoviște într-un oraș modern, adaptat nevoilor comunității și pregătit pentru viitor.

A.S.

Distribuie: