News Romania

Wizz Air suspendă mai multe rute aeriene în perioada ianuarie-martie 2024. Vezi care sunt cursele afectate

Wizz Air, unul dintre cei mai importanți transportatori aerieni din Europa Centrală și de Est, se confruntă cu o serie de probleme tehnice care vor afecta programul de zbor al companiei în perioada ianuarie-martie 2024.Wizz Air, unul dintre cei mai importanți transportatori aerieni din Europa Centrală și de Est, se confruntă cu o serie de probleme tehnice care vor afecta programul de zbor al companiei în perioada ianuarie-martie 2024.

Compania a decis să suspende mai multe rute aeriene din cauza defecțiunilor la motoarele Pratt & Whitney, afectând conexiunile din mai multe orașe europene.

Jozsef Varadi, directorul executiv al Wizz Air, a declarat că se așteaptă ca între 40 și 50 de avioane din flota companiei să fie permanent blocate din cauza problemelor tehnice, generând astfel necesitatea acestor ajustări temporare în programul de zbor.

Conform informațiilor furnizate de Fly4free.pl, majoritatea rutelor afectate vor fi suspendate în perioada ianuarie-martie 2024. Iată lista conexiunilor care vor fi afectate:

Abu Dhabi – Aqaba

 

București – Luxemburg

 

București – Tel Aviv

 

Budapesta – Dammam

 

Catania – Abu Dhabi

 

Catania – Hahn

 

Catania – Cracovia

 

Catania – Paris Beauvais

 

Catania – Sharm el Sheikh

 

Debrecen – Hurgada

 

Dortmund – Niš

 

Dortmund – Varna

 

Katowice – Aqaba

 

Katowice – Leeds/Bradford

 

Cracovia – Lyon

 

Cracovia – Reykjavik

 

Cracovia – Stockholm Skavsta

 

Cracovia-Valencia

 

Larnaca – Copenhaga

 

Larnaca – Jeddah

 

Larnaca – Varna

 

Londra Luton – Ljubljana

 

Milano Malpensa – Hurgada

 

Napoli – Sharm el Sheikh

 

Skopje – Bologna

 

Skopje – Luxemburg

 

Tirana – Comiso

 

Tirana – Lamezia Terme

 

Veneția Marco Polo – Amman

 

Veneția Marco Polo – Riad

 

Veneția Marco Polo – Sharm el Sheikh

 

Viena – Dammam

 

Viena – Sharm el Sheikh

 

Vilnius – Reykjavik Keflavik

 

Varșovia – Agadir

 

Varșovia – Aqaba

 

Varșovia – Tirana

„Wizz Air confirmă că, din cauza inspecțiilor la motoarele Pratt & Whitney planificate pentru lunile următoare, aflate în afara controlului companiei aeriene, aceasta va suspenda temporar unele dintre rutele din rețeaua sa. Dedicată să ofere cea mai bună experiență posibilă, compania aeriană a făcut tot ce îi stă în putință pentru a minimiza perturbările pentru pasageri, implementând modificările de program necesare cu câteva luni înaintea datelor de plecare.

Toți pasagerii afectați care au făcut rezervări direct la compania aeriană sunt informați despre modificări prin e-mail și SMS și li se oferă posibilitatea de a alege cea mai potrivită opțiune dintre cele trei disponibile: schimbarea gratuită a rezervării cu un alt zbor, rambursarea a 120% sub formă de credit WIZZ pentru rezervări viitoare sau rambursarea a 100% din suma achitată inițial”, au declarat reprezentanții companiei.

A.S.

Distribuie: