News Romania

Implementarea sistemului e-ticketing, destinat transportului public de călători din Târgoviște, pe ultima sută de metri

Noul sistem de e-ticketing aduce o serie de avantaje pentru locuitorii municipiului Târgoviște:


• Simplificare în plăți: Utilizatorii vor putea achita călătoriile în mod contactless, folosind orice card bancar sau telefon mobil.


• Diversitate în metodele de plată: Cei care preferă plata cu numerar vor putea achiziționa bilete direct de la conducătorii auto sau din automatele de vânzare bilete instalate în stațiile de îmbarcare/debarcare.


• Siguranță sporită pentru călători: Autobuzele vor fi dotate cu echipamente de asistență la condus, monitorizând conduita șoferilor și oferind avertismente în caz de coliziune, părăsirea benzii de circulație și depășirea limitei de viteză.


• Confort îmbunătățit: Monitoare LCD vor fi integrate în interiorul autobuzelor, furnizând călătorilor informații utile pe durata călătoriei.


Primarul Daniel Cristian Stan a subliniat că această etapă finală a procesului de modernizare a transportului public local reprezintă un pas important către un sistem de transport la standarde deosebite. 


Odată cu intrarea în funcțiune a sistemului de e-ticketing, municipiul Târgoviște se aliniază la standardele europene, facilitând călătoriile și asigurând o experiență sigură și modernă pentru toți utilizatorii serviciului de transport în comun.

A.S.

Distribuie: