News Romania

Incendiu devastator la un service auto din Ionești: 7 mașini arse

Noaptea trecută, în jurul orei 23:43, pompierii de la ISU Dâmbovița au intervenit în cazul un incendiu izbucnit la un service auto din localitatea Ionești.

Pentru gestionarea situației de urgență, au fost mobilizate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Găești. De asemenea, au participat la operațiuni o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Garda de Intervenție Vișina, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi, o autospecială de descarcerare și o autospecială de intervenție pentru lucrul cu apă de înaltă presiune și hidroperforare de la Detașamentul de Pompieri Târgoviște.

La sosirea echipajelor de intervenție, acestea au constatat că incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 500 mp. Eforturile susținute ale pompierilor s-au concentrat pe limitarea răspândirii focului și protejarea zonelor învecinate. Din fericire, nu au fost înregistrate victime în urma incendiului, conform informațiilor transmise de ISU Dâmbovița.

În interiorul halei afectate se aflau șapte mașini, toate fiind distruse de flăcări. Autoritățile continuă să investigheze cauza incendiului pentru a determina circumstanțele exacte ale acestuia.

A.S.

Distribuie: