News Romania

Adolescenta de 13 ani din Bezdead a dispărut din nou de acasă

update: Minora a fost găsită.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au identificat, în comuna Afumați, minora plecată voluntar de la domiciliu.

Aceasta a declarat că nu ar fi fost victima niciunei infracțiuni.

Polițiștii o caută din nou pe fata de 13 ani din Bezdead. Mama ei a anunțat că fata a plecat iar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Acest lucuru s-a petrecut și în urmă cu câteva luni. Atunci, din nefericire, s-a aflat că înainte de dispariție, minora a trecut prin clipe dramatice. Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 15 și 40 de ani, au întreținut relații sexuale cu ea. Indivizii au fost arestați de polițiști, iar fata a fost găsită în Târgoviște. Acum, a dispărut din nou.

“La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 21:11, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, Babet Maria Calinchi, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Bezdead și nu a mai revenit până în prezent.

Aceasta are următoarele semnalmente: 1,55 – 1,60 m, 50 kg, ochi căprui, ten închis, păr tuns scurt negru.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu blugi albaștri, geacă neagră, fes auriu, purta un ghiozdan de culoare galbenă și era încălțată cu teniși de culoare închisă.

Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea minorei.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorei sunt rugate să anunțe poliția sau să sune la 112.” a anunțat IPJ Dâmbovița

A.S.

Distribuie: