News Romania

Primăria Titu: "La Titu, Tradițiile Nu Pier!"

În perioada 14-16 septembrie, a avut loc Târgul anual de la Titu, un eveniment local de început de toamnă care adună laolaltă producători și cumpărători. Anul acesta târgul a fost organizat la Hagioaica, pe DJ 701A, drumul care face legătura între satele Hagioaica și Dâmbovicioara.

Și anul acesta, Târgul de la Titu s-a bucurat de un real succes. Mii de oameni au trecut pragul noii locații de la Hagioaica, pe DJ 701A, pentru a degusta produsele tradiționale aduse de comercianți, și pentru a-și face aprovizionarea de toamnă.

Reprezentanții primăriei orașului Titu au fost prezenți la eveniment, pentru a sta de vorbă cu cetățenii.

„La Titu, tradițiile nu pier!

Vineri, în cadrul vizitei în Târgul de toamnă, alături de autoritățile locale, au participat: domnul Virgil Guran – vicepreședintele Senatului, domnul Aurelian Cotinescu – secretar general al PNL Dâmbovița, domnul subprefect Adrian Chițescu, primari liberali din localitățile învecinate, consilieri locali, tineri liberali.

Primăria orașului Titu a făcut toate demersurile pentru a amenaja noua locație de la Hagioaica, pentru a ne reîntoarce în atmosfera provincială de odinioară, atunci când târgul era cel mai așteptat eveniment al urbei, a transmis viceprimarul Gabriela Chițu.

Târgul Anual a fost mutat în noua locație din cauza unor factori precum demararea lucrărilor la proiectul de „Lărgire la 4 benzi DN7 Baldana – Titu km 30+950 – km 52+300” și reducerea suprafeței terenului deținut de Primărie.

A.S.

Distribuie: