News Romania

Furtuna a făcut ravagii în comuna Răzvad: Șanțurile n-au mai făcut față volumului mare de apă, mai multe curți și grădini au fost inundate, iar vijelia a doborât mai mulți copaci

Ploile de zilele trecute au afectat destul de mult și comuna Răzvad. A plouat atât de mult încât șanțurile n-au mai făcut față volumului mare de apă, iar mai multe curți și grădini au fost inundate. Vijelia a doborât mai mulți copaci, afectând în unele locuri sistemul de alimentare cu energie electrică. În tot acest timp, angajații primăriei și pompierii de la ISU Dâmbovița au fost pe teren pentru remedierea tuturor problemelor apărute. Primarul, Emanuel Spătaru, a anuțat că și în aceste momente echipele sunt pe teren și se lucrează în continuare.

„Da! A plouat foarte mult! Peste 40l/mp!

Atat ieri până târziu, cât și astăzi de la prima ora, suntem pe teren, pentru a decolmata șanțurile infundate!!!

Câteva lucruri sunt de lămurit! Pentru străduțele afectate cel mai rău zilele trecute, este o chestiune de câteva zile (max 2 săpt) pana cand vor începe lucrările de asfaltare cu rigolă.

În aproximativ o lună încep lucrările de canalizare de la primărie către strada Lunca și strada Ploiești, urmând ca după ce terminăm să venim cu trama stradală (șanțuri, trotuare, podețe) asa cum am început deja să venim dinspre Valea Voievozilor către Răzvad!

Toate acestea au necesitat timp pentru proiectare, avizare, finanțare, licitație și așa mai departe! Etape care au fost deja parcurse!

Față de toate cele de mai sus, mai trebuie înțeles ceva, atunci cand ploua atât de mult, nici primarul și nici mama șanțurilor nu mai poate face nimic!!!

În final, mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai rău, iar apa nu a intrat în nici o casă! Au fost afectate din păcate curțile și grădinile!

Mulțumim și celor de la ISU Dâmbovița, care ne-au sprijinit cu 4 echipaje, pentru scoaterea apelor din curțile oamenilor!” a declarat Emanuel Spătaru, primarul comunei.

A.S.

Distribuie: