News Romania

Moment de bilanț la primăria Târgoviște

Scurt moment de bilanț la final de an, la Primăria Târgoviște!

Dezvoltarea municipiului a continuat în ritm accelerat și în 2022, an în care au fost recepționate 21 de investiții – reabilitare Parcul Mitropoliei, reabilitare Șoseaua Găești, reabilitare, modernizare, extindere, dotare Școala Gimnazială “Matei Basarab”, sistemul modern de iluminat public, etc.

La acestea, se adaugă 71 de proiecte în curs și 1.185.623.646,01 lei (aproape 204 milioane euro) valoarea investițiilor record aflate în derulare, în diferite etape, la nivelul municipiului Târgoviște!

”Școli, grădinițe, creșe, străzi, parcuri, baze sportive (inclusiv stadion), autobuze, infrastructura de transport (inclusiv stații noi de călători, autogări, coridoare de transport), eficientizarea energetică a blocurilor de locuințe, insule digitalizate pentru colectarea deșeurilor menajere, reprezintă numai câteva dintre obiectivele de investiții în curs și care transformă în fiecare zi orașul nostru! De remarcat că aproximativ 85% dintre proiecte se realizează cu fonduri nerambursabile, în principal europene, dar și cu bani atrași prin diferitele programe de finanțare gestionate de către Guvernul României!

Sărbători cu sănătate, cu liniște și un an nou mai bun!”, a declarat astăzi primarul Cristian Stan.

A.S.

Distribuie: