News Romania

Seri magice cu Moș Crăciun la Târgoviște, care va veni la finalul acestei săptămâni

Moș Crăciun va sosi la Târgoviște, vineri 16 decembrie 2022, cu surprize și cadouri pentru cei mici. Acesta va pleca împreună cu ajutoarele sale din fața Teatrului Tony Bulandra. Parada de poveste de pe străzile municipiului Târgoviște va începe la ora 17:15. Acesta va străbate Bulevardul Carol și se va îndrepta către Piața Tricolorului, acolo unde este  bradul și Târgul de Crăciun.

Pentru că are multe cadouri de împărțit și în acest an, Moșul nu poate sta decât trei zile la Târgoviște, timp în care administrația publică locală îl va face să se simtă nemaipomenit în această perioadă și să-i facă fericiți pe micuții care vor trece pe la el să-și ia darurile și să-și spună dorințele pentru Crăciun.

Timp de trei zile,  16, 17 și 18 decembrie, Moșul și ajutoarele sale vor putea să stea la Târgoviște trei zile, suficient cât să împartă daruri, zâmbete și bucurii copiilor.

Părinții care vor să-i aducă pe cei mici la întâlnirea cu Moș Crăciun, trebuie să meargă pe scena amenajată în Piața Tricolorului, vineri, începând cu ora 16:00 și să-i înscrie pe listă. Înscrierile se vor face zilnic, în perioada 16-18 decembrie. Primăria Târgoviște, alături de Teatrul Tony Bulandra, au pregătit o serie de momente spectaculoase la care vor participa spiridușii lui Moș Crăciun, muzicanți,  vor fi artificii și alte personaje de poveste. Astfel,  magia sărbătorilor de Crăciun va fi simțită puternic în acest an,  atât de  cei mici, cât și de cei mari.

A.S.

Distribuie: