News Romania

ȘOCANT! BĂRBAT OMORÂT ÎN BĂTAIE ÎN CENTRUL TÂRGOVIȘTEI

Nenorocirea s-a petrecut în incinta Pieței 1 Mai din municipiul Târgoviște. Pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 48 de ani l-a lovit violent pe un altul de 52 de ani. În urma loviturilor primite, victima a decedat. Agresorul a fost arestat imediat.

La data de 30 noiembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de un procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, precum și a activităților desfășurate de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale și de la Biroul de Investigații Criminale, un bărbat, de 48 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat magistraților, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Din investigațiile efectuate a rezultat faptul că, la data de 28 noiembrie a.c., în timp ce se afla într-o piață din municipiul Târgoviște, pe fondul unei conflict spontan, bănuitul ar fi agresat fizic un bărbat de 52 de ani, ulterior, acesta decedând.

În cauză, cercetările continuă în vederea dispunerii tuturor măsurilor prevăzute de lege.

A.S.

                                                                                                                             sursă: exclusivdb.ro

Distribuie: