News Romania

Președintele CJD și primarul Târgoviștei, mesaj tranșant: ”vom fi alături de Chindia Târgoviște!”

Chindia Târgoviște a fost, în ultima perioadă, ținta unor atacuri concertate care, se pare, vizează deraierea team-ului antrenat de Toni Petrea de pe traiectul spectaculos pe care s-a așezat de ceva vreme.

Atacurile au vizat și finanțatorii clubului, respectiv primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, dar și încercarea de a provoca o stare de nesiguranță printre jucători.

Atât primarul Târgoviștei cât și președintele CJD au reacționat public, respingând orice încercare de destabilizare a echipei, dând asigurări că și de aici înainte ”Chindia” Târgoviște se bucură de sprijin fără rezerve din partea celor două entități.

Corneliu Ștefan a anunțat, de altfel, că s-a întâlnit cu toți jucătorii Chindiei, participând la unul dintre antrenamentele acestora, prilej cu care a explicat care este situația reală, financiară și administrativă, asigurându-i pe jucători că nu au motive să se lase antrenați în scenarii alarmiste, false, promovate de grupări interesate în deraierea Chindiei.

”Am mers astăzi la antrenamentele băieților de la Chindia Târgoviște și, împreună cu Toni Petrea și Cristian Țermure, am stat de vorbă cu jucătorii noștri despre situația financiară a clubului.

Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște își vor îndeplini angajamentele față de jucători, așa cum, de altfel, au făcut-o și până acum.

Am clarificat toate lucrurile, săptămâna viitoare urmând să rezolvăm toate problemele inerente la nivelul echipelor de club din România.

Am vrut să vorbesc cu toți jucătorii, în primul rând pentru că au nevoie de liniște pentru a-și putea păstra parcursul bun în Liga I, dar și pentru a prezenta starea reală a situației de la club, mai ales că modul în care aceasta a fost prezentată în ultimele zile nu reflectă în mod just ceea ce se întâmplă la echipă.

Atât eu, cât și Daniel Cristian Stan vom fi alături de Chindia Târgoviște, de stafful echipei și de suporteri.

Încă o dată, îi felicit pentru meciurile bune făcute!”, a transmis, prin intermediul Facebook, Corneliu Ștefan, președintele CJD.

Un mesaj tranșant a transmis și primarul Daniel Cristian Stan, care nu s-a sfiit să vorbească despre interesele inavuabile din spatele atacurilor ale căror ținte au fost echipa de fotbal și cei care o susțin:

Câteva precizări legate de Chindia Târgoviște, în condițiile unor informații apărute în spațiul public în ultimele zile!

”Prima remarcă: am început să deranjăm, din candidată sigură la retrogradare, Chindia a devenit revelația campionatului și a luat 17 puncte în ultimele 7 meciuri!

Această echipă a plătit numai anul acesta peste 4.000.000 lei contribuții către stat. Mă întreb, câte echipe din România dovedesc atât de multă seriozitate?

Apoi, hai să fim uniți, nu ne vrea nimeni „pe val”, din motive ușor de înțeles (drepturile TV, expunerea națională). Atmosfera proastă la echipă nu ține loc nici de stadion, nici de buget, în schimb este exact ceea ce își doresc unii, care s-ar fi bucurat nespus dacă echipa ar fi retrogradat!

Stadionul va fi gata în decembrie, cu o contribuție de aproximativ 15.000.000 euro a Primăriei Târgoviște, bani investiți în 3 ani, ceea ce înseamnă mai mulți bani investiți în stadion decât în ultimii 60 de ani, LA UN LOC!

Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, plus drepturile TV, asigură peste 90% din bugetul clubului, iar actuala situație va fi rezolvată săptămâna viitoare, în paralel cu o analiză foarte serioasă a execuției bugetare a clubului, în condițiile în care obligațiile financiare ale asociaților sunt onorate.

Între timp, la stadionul „Eugen Popescu”, unde se lucrează și astăzi, s-a finalizat hidroizolarea, s-a montat 80% din structura acoperișului, adică toate cele 23 de grinzi principale, s-a turnat betonul pe 2/3 din pista de tartan, au fost aduse toate scaunele, inclusiv cele pentru băncile de rezervă, iar săptămâna viitoare începem montajul membranei speciale, ultima componentă a acoperișului.

În încheiere, vă asigur că atât eu, cât și Corneliu Ștefan, vom fi alături de Chindia Târgoviște și alături de suporteri și sunt convins că de luna viitoare, de pe stadionul târgoviștean, greu va pleca cineva cu puncte!

Hai, Chindia!!!” a transmis Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei.

A.S.

sursă: www.bazarmedia.ro

Distribuie: