News Romania

DÂMBOVIȚA: Razie organizată noaptea trecută. Polițiștii au aplicate peste 400 de sancțiuni contravenționale, au constatat 6 infracțiuni, au reținut 13 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare

În cadrul unei razii organizate noaptea trecută, polițiștii au aplicate peste 400 de sancțiuni contravenționale, au constatat 6 infracțiuni, au reținut 13 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare

În cursul nopții de 12 spre 13 noiembrie a.c , în intervalul orar 22:00-04:00, 160 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat în cadrul unei razii ce a avut ca obiectiv creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, prevenirea și combaterea infracționalității, asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii unor accidente de circulație.

Polițiștii au fost constatat 6 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice și au aplicat 419 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 83.634 de lei.

Din totalul infracțiunilor la regimul rutier, 5 au fost pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar una pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Totodată, cele mai multe dintre sancțiunile contravenționale, respectiv 322, au fost pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar alte 90 de sancțiuni pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

Ca măsură complementară, pentru nerespectarea regulilor de circulaţie pe drumurile publice, poliţiştii au reținut 13 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni se află la datorie, obiectivul acestora fiind siguranța cetățeanului.

A.S.

Distribuie: