News Romania

Dănuț Pop: De când și-a facut partid, Ludovic Orban crede că este și el nou ca partidul

”De când și-a facut partid, Ludovic Orban crede că este și el nou ca partidul. Acesta cere eliminarea subvențiilor pentru partidele parlamentare, asta după ce chiar el, pe atunci mare PNList, i-a dat finanțare lui Ponta, adica Pro Romania, în schimbul unor voturi. Au modificat legea finantării partidelor politice cum le-a convenit! Guvernul Orban a modificat fără dezbatere principiile de finanțare a partidelor. Ca sa nu mai menționăm că în perioada cand a fost la PNL, președinte și prim- ministru al României, nici nu i-a trecut prin minte să ceară așa ceva.

Cam așa se traduce ipocrizia unor politicieni inconsecvenți! Solicitarea este bună, dar personajul este nepotrivit. 

Când a fost la putere, a avut majoritate parlamentara, a fost premierul României și nu a facut nimic in acest sens, acum a prins glas când nu mai reprezintă nimic! Știm, statul paralel este de vină!

Ne-am săturat de cei care se dau zmei politici dar în realitate au demonstrat că nu sunt în stare. Cine zicea că Ludovic Orban este un politician de rândul doi, nu a greșit. Acum ar fi cazul să lase pe alții care nu au avut șansele lui în politică, să facă aceste solicitări! Nu este credibil!”, a comunicat Dănuț Pop, Președinte PER.

A.S.

Distribuie: